Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

  Μας διακατέχει η αίσθηση της μπουρδολογίας-παρόλας και του δέους... Η εποχή που διανύουμε είναι τραγική! Νομίζω πως με φοβερίζει εμένα προσωπικά... Και ποιά εποχή όμως δεν είναι?
   Η έλλειψη παιδείας και σοβαρότητας μας καταντά γελοίους μπροστά στα τρανά μυαλά που αφησαν το στίγμα τους. Σωρός εφευρέσεων και θυσιών από ανθρώπους που αγάπησαν πρώτα απ' όλα τους γύρω τους και μετά τον εαυτό τους... ανθρώπων βαθιά φιλοσοφημένων...
   Όλα είναι τόσο ισοπεδωτικά σε σημείο βαρεμάρας! Έχει κανένα νόημα η ζωή με τόση πια μιζέρια?Η άλλη ''πλασάρει'' το στήθος της σε μια σπαστική διαφήμιση για αγορά βυζοθηκών, ανεξαρτήτου ώρας και λοιπών στοιχείων!! Περάσαμε στο άλλο άκρο.. Από την καταπίεση και τον πουριτανισμό στον εξευτελισμό και την καταπάτηση κάθε είδους ηθικής αξίας.. Πόσο ανιαρό!!
  Και ΝΑΙ είμαστε απαίδευτος λαός! Δεν έχουμε να κοκορευόμαστε για τίποτα παραπάνω πέρα από την ουτοπική Αρχαία Ελλάδα.. Και είναι ουτοπική διότι δεν είμαστε κατεξοχήν Έλληνες αλλά Βορειοηπειρώτες και Τούρκοι!! Περηφανευόμαστε για τους Μικρασιάτες παππούδες μας, τους δήθεν εύπορους, αλλά όχι για την καταγωγή μας, μην τυχόν και μας κακολογήσουν. Δεν αγαπάμε αυτό που είμαστε. τον εαυτό μας γιατί ,μέσω των βιβλίων, είμαστε ψευτοπατριώτες και δεν έχουμε το σθένος να εκτιμήσουμε την ιστορία και τον τόπο στον οποίο ζούμε.
  Εντωμεταξύ, όλοι είμαστε γνώστες των πάντων και άξιοι να κατακρίνουμε ό,τι περπατάει και ό,τι κινείται! Και μετά από όλα αυτά καταλήγω στο συμπέρασμα ότι δε μας σώζει το ξερό μας το κεφάλι και η επιφανειακότητα μας!! Από κάποιον πρέπει να παραδειγματιστούμε, αλλά αυτός ο κάποιος, παρακλώ πολύ, ας μην είναι προβοκάτορας και προπαγανδιστής...
 
Υ.Γ.1: ας καταργηθεί επιτέλους η διαφήμιση pretty bra, pretty pants! αναζητούμε περισσότερο χιούμορ και όχι σαχλαμάρες για να γεμίζουν απλώς τον χρόνο μας!
Υ.Γ2: προτείνω να δείτε την ταινία ''Munich'' με τον Daniel Craig
   

     Σας φιλώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου