Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Επιτέλους Χριστούγεννα!


To ξεχνάω το μπλογκ μου! Με έφαγαν οι δουλειές...
'Ντάξει όχι μόνο οι δουλειές. Με έφαγε και το άγχος της καθημερινότητας. Δύσκολη αυτή η καθημερινότητα. Πάτησα τα 20 και το κατάλαβα. Όλα είναι δύσκολα και καθένας πρέπει να έχει μέσα του μεγάλη ψυχική δύναμη για να αντιμετωπίσει το κάθε «κρούσμα».
Πόσο χαίρομαι που αύριο μπαίνει ο Δεκέμβρης. Κρύβει κάθε χρόνο μια γλυκιά αισιοδοξία. Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος περιμένω να έρθουν τα Χριστούγεννα λες και είμαι 12 χρονών. Είναι ωραίο να περιμένεις τα Χριστούγεννα.
Όοοχι, δε στολίζω από τον Νοέμβρη γιατί το θεωρώ χαζό. Αυτή τη βδομάδα, μόλις μπει επίσημα ο Δεκέμβρης θα στολίσω. Το δέντρο που έχω βέβαια είναι τελείως μούφα. Μαδάει του σκοτωμού. Μέχρι το Πάσχα βρίσκεις στο πάτωμα φυλλαράκια από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!! ΈΛΕΟΣ!!
Αυτά τα Χριστούγεννα είναι πιο αναγκαία από ποτέ μετά από αυτή την τόσο δύσκολη χρονιά που ζήσαμε!
Θέατρου του παραλόγου. Πόσα όνειρα καταπατήθηκαν, πόσοι «έφυγαν» στη Μεσόγειο. Βάσει ρεπορτάζ που είχα κάνει 39.000 άνθρωποι μπήκαν από τα θαλάσσια σύνορα της Ελλάδας παράνομα το 2014 και φέτος μπήκαν... κρατηθείτε... 362.587!!!
Είναι απίστευτος όλος αυτός ο τρόμος. Μακάρι οι άνθρωποι αυτοί, που τους εκμεταλλεύτηκαν, και πέρασαν τόσα δεινά να τα καταφέρουν και να φύγει το βάρος του πόνου από μέσα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου